Sønderparken 40-42b, Østbyen i Ikast
Børn

100 Jorn eksperimenter

07.06.19
En del af Linje S - Teatret Magistraten fra Silkeborg som besøger Ikast med deres fantastiske dobbeltdækkerbus, som også er et kørende teater.

100 Jorn eksperimenter – børnerettet workshops aktivitet for barnlige sjæle i alle aldre.

Museum Jorn deler Asger Jorns kreative og kunstneriske univers med børnefamilier.
Bogen ”100 Jorn-eksperimenter vi kan lave derhjemme ved køkkenbordet” indeholder 100 sjove
kunst-eksperimenter, hvor fokus er på proces, sanselighed, historiefortælling og den gode samtale.
Med fantasi og helt enkle midler styrkes livsglæde og fællesskab på en sjov måde.
Alle kan være med.

Der er lagt op til, at de 100 eksperimenter laves i samarbejde mellem børn og voksne. Familien
kommer til at bruge fingre, tæer, glaskugler, en cykel, en kartoffel, kartoner fra cornflakes og en
masse andre ting, som kan findes i penalhuset, køkkenskuffen, køleskabet eller naturen. Men først
og fremmest aktiveres fantasien.

Museum Jorn stille med en kunstformidler der laver aktiviteterne og dele en stak eksemplarer af
Bogen ”100 Jorn-eksperimenter ud til deltagerne.