billede_af_anders_kofoed_og_mille_og_laura_der_synger.

Bibliotekssalen
For alle
Børn

Anders Kofoed fortæller om "Superkryb"og Mille og Laura synger om kriblekrabledyr

12.09.20
Kom og hør Anders Kofoed, kendt som TV2s dyreekspert, fortæller om utrolige SUPERKRYB med ægte superkræfter! og mød Mille og Laura der synger sange om kriblekrabledyr.

Anders ved rigtig meget om dyr, og han elsker at fortælle om dem. Vidste du for eksempel, at superhelte fra tegneserier er inspireret af de superkræfter, som kryb i naturen har? Og at det faktisk er krybene, der har de ÆGTE superkræfter? Ét af dem kan endda sprøjte med lim, et andet kan klone sig selv! Det er de kryb, Anders kalder SUPERKRYB, og det kan du høre meget mere om på Ikast Bibliotek.

Anders Kofoed er biolog og har før arbejdet som naturformidler i ZOO, hos dDen Blå Planet og på Danmarks Akvarium. Han er desuden fast tilknytter TV2 som dyreekspert.

PGA CORONA BEGRÆNSET PLADS - KUN ADGANG MED BILLET