mus_med_bog_ved_dens__side_net med tekst_ferieposen

(Hele dagen)
For børn
Børn

Bestil en feriepose til børnene

19.05.22 - 14.08.22
Ferien kommer ikke tidligere i år, men det gør muligheden for at bestille ferieposer til børnene. Poserne kan bestilles allerede fra d. 30 maj, som er længe før både skolernes og de fleste andres sommerferie starter.

Hvorfor bestille en feriepose? Fordelen ved en feriepose er at alt indhold i den har en ekstra lang lånetid, det betyder, at ferieposer lånt i perioden fra d. 30 maj først skal afleveres 15 august,

Det er også nemt at bestille en pose til børnene. Den bestilles ved at hente og udfylde et skema med den nødvendige information på Ikast-Brande biblioteks hjemmeside eller på biblioteket. Efter udfyldelse mailes eller afleveres skemaet på Ikast eller Brande bibliotek.

Bibliotekaren finder så 10 materialer, der så vidt muligt tilgodeser bestillerens ønsker. Der tages forbehold for bestilling af bestemte titler, da de kan være udlånt.

Bestilleren skal  huske at oprette sig selv som låner på Ikast-Brande Bibliotek, før bestillingen laves. Det sker ved brug af NemId på Ikast-Brandebibliotek.dk

Når ferieposen er pakket, udlån og klar  til bestilleren, vil der blive sendt en mail, der oplyser om at bestilleren har  7 dage til at afhente posen.