Place / Room
Foredrag & debat

Foredrag: Rusland mere end bare Putin

09.03.20
Kom med DR’s Ruslandskorrespondent Matilde Kimer på en spændende rejse til verdens største land.
Foredraget handler handler om Putin og konfrontationerne med Vesten,  men i løbet af aftenen præsenteres publikum  også for en række såkaldte almindelige russere. Både dem, der forguder Putin og hans politik - og dem, der slås for at ændre kursen.
Matilde Kimer er DR’s udenrigskorrespondent i Rusland og Ukraine, som hun siden 2009 har dækket intenst, og hvor hun gennem de seneste år har fået rosende omtale for sine prisbelønnede autentiske reportager fra konflikten i den krigshærgede region mellem Kiev, Krim og Moskva.

Kom med helt ind i Matilde Kimers univers, når hun stiller skarpt på ukrainske og russiske forhold. Få del i hendes store indsigt og viden om de to konfliktramte lande og et unikt indblik i den ukrainske revolution,  alt sammen i en kombination af historiske fakta og personlige oplevelser.

130 + gebyr 4,75 // billetter tages ikke retur