RemisenBrande
Foredrag & debat

KULTURFORUM: I Remisen Brande: Tema: Gadens kunst under blå himmel

01.02.20
I forlængelse Kultur- og Bibliotekspolitikkens vedtagelse indbyder Kultur- og Fritidsudvalget til KulturForum for interesserede borgere, kunstnere, erhvervs- og foreningsliv samt relevante medarbejdere to gange årligt. // fri entré - bare kom og vær med!

Program:

Kl. 9.30-10.00 Kaffe og velkomst v/Helle Mathiasen, kultur- og fritidsudvalgsformand, Ikast-Brande Kommune.

Kl. 10.00-11.00 Oplæg: Hvad gør Gadens Kunst for mennesker, bysamfund og relationer?

Kl. 11.00-12.15 Vandretur til udvalgte kunstværker i Brande v/Bente Jensen, kunstfaglig leder af Kunstpakhuset og formand for Gavlmaleriforeningen MUREN.

Kl. 12.15-13.00 Samtalefrokost.

Kl. 13.00-14.30 Hvordan kan Gadens Kunst benyttes til promovering af kommunen ift. erhvervsliv, turister og nye borgere.

Tre korte cafebordsoplæg med debat v/Kenneth Mikkelsen, direktør for Erhvervsrådet, Mette Gottlieb, turistchef, VisitHerning og Lene Møller Flø, bosætningsguide, Ikast-Brande Kommune.

Kl. 14.30 Nyt fra Kulturområdet med mulighed for spørgsmål og debat

Kl. 15.15 Kaffe-to-go og afslutningsreplik v/Rasmus Byskov-Nielsen, direktør for Børn og Fællesskaber, Ikast-Brande Kommune.