Billede_af_forfatteren_Lone_Theils_staende_ved floden_Themsen

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
60 Kr
Bibliotek
Lokalitet
bibliotekssalen
Target
For voksne
Foredrag & debat

Mød forfatteren Lone Theils

06.09.21
Fiktion og forbrydelse og så lidt om Brexit - Entré på dagen 80..- Forfatteren Lone Theils fortæller om hvordan hun som forfatter arbejder med virkelighedens forbrydelser og får dem omformet til en kriminalroman? Husk at købe billet - begrænset antal plads

Lone fortæller om de sager, der har givet inspiration til hendes bøger, lige fra den mystiske sag om en amerikansk seriemorder og hans lager af fotos til den virkelige sag fra 2001 i London, hvor en lille dreng blev myrdet som et led i et ritual om sort magi.   Foredraget kommer også omkring Lones rejse fra journalist til bestsellerforfatter. Lone var korrespondent i London for Berlingske Tidende og senere Politiken. Hun kunne også ses på på tv-skærmen hos både TV2 og DR med nyheder og politiske analyser fra den britiske hovedstad.

I 2015 udkom debutromanen ”Pigerne fra Englandsbåden”, der strøg ind på de danske bestsellerlister og siden er solgt til oversættelse i 16 lande, heriblandt Tyskland, Sverige, Storbritannien, Rusland og Japan. Året efter  flyttede Lone til Danmark for at blive forfatter på fuld tid, og har siden skrevet yderligere to bøger i serien om London-korrespondenten Nora Sand. ”Den blå digters kone” (2016), ”Heksedrengen” (2018) og ”Stilleleg” (2019) I foråret udkom den femte bog i hendes serie om journalisten Nora Sand "De usynlige"

Det kan kun blive en spændende aften, når Lone fortæller om hvordan en forfatter overfører virkelige begivenheder til kriminalromanens verden. 

alle deltagere være opmærksom på og  overholde gældende corona-forholdsregler

Materialer