Om dette arrangement

Bibliotek
Tid
18:00 - 21:00
Pris
225 Kr
Lokalitet
Danmark
Target
For voksne
Bestil billet(ter)
Litteratur

Mød Sara Blædel til middag med Mord i `Hjertet`-

06.11.18
Start aftenen med en let tapasanretning serveret af kulturudvalget fra Ikast-Brande kommune. Herefter kommer der ikke ´lig på bordet´, men Sara Blædel er klar med sit foredrag om sig selv og sit arbejde med de populære bøger

Entreen: 225.-  ( incl. Tapas + 1 vand/øl) / billet med tapas / skal købes senest d. 27. okt.  Foredragsbillet uden mad á 150.-  købes på anden side / Det sker i ´Hjertet´ - Vestergade 65, 7430 Ikast.

Enhver krimilæser kender Sara Blædel. Nu kan alle hendes mange læserne møde hende på Ikast Bibliotek i efteråret.  Hun debuterede i 2004 med første bind af serien om kriminalassistent Louise Rick og siden er der kommet mange bøger og Saras popularitet er vokset. Allerede i andet bind  af serien om Louise Rick , ´Kald mig Prinsesse´, slog  Sara Blædels sit navn fast som en af Danmarks mest populære krimiforfattere. Efterhånden som hendes andre bøger  er udkommet, er hun flere gange af læserne blevet kåret som danskernes yndlingsforfatter, i dag kendt som Martha-prisen. For det foreløbig sidste bind i serien modtog Sara Blædel i 2014 den prestigefyldte forfatterpris De Gyldne Laurbær. Serien om Louise Rick er alene i Danmark solgt i mere end 2 millioner eksemplarer. Alle bind kan læses uafhængigt af hinanden, og serien er under udgivelse i 33 lande.  Hun fik også i 2016 publikumsprisen på  krimimessen i det gamle statsfængsel i Horsens.
Nu er Sara Blædel ude med en ny serie – en spændende trilogi om bedemandsdatteren Ilka og hendes oplevelser i sin søgen efter sandheden om farens død i en lille amerikansk by. De første 2 bind kan lånes på biblioteket og den spændende slutning kommer 18 november.

Materialer

Reservér
  • Bog

Bedemandens datter

Af Sara Blædel (2016)
Læs mere
Reservér
  • Bog

Ilkas arv

Af Sara Blædel (2017)
Læs mere
Reservér
  • Bog

I skyggen af Sadd : 4 forfattere, 4 historier, een roman

(2005)
Læs mere