billede_af_ugle

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 12:00
Pris
00 Kr
Bibliotek
Target
For alle
Foredrag & debat

Uglernes Verden - et unikt show for hele familien (fra 5 år)

17.08.24
Fra børnebøgerne kender vi den vise Ugle fra Peter Plys, Harry Potters trofaste følgesvend Hedwig og ikke mindst sneugleungen Ulla, som afprøver mange lyde for at finde sin stemme. Begrænset plads. Billet kræves til både børn og voksne

Nu kan der opleves vaskeægte, levende ugler på Brande Bibliotek, når Henrik fra Uglernes Verden fortæller og gør os klogere på den fascinerende fugl med de store øjne. Hvad spiser de, hvor lever de og er de virkelig så kloge?  Der bliver også chance for at se uglerne på vingerne og måske prøve at holde en af de smukke skabninger?

Er vejret godt, afholdes arrangementet udenfor, så publikum skal selv medbringe tæpper, da alle skal være siddende af hensyn til uglerne.

UglernesVerden drives som hobbyvirksomhed af Henrik Christensen og hans team af frivillige/medhjælpere. De har eksisteret siden 2018, men Henrik har arbejdet dedikeret med ugler siden 2011. I UglernesVerden bor der 27 fugle, fordelt på 13 forskellige arter, og af dem har Henrik og et par af de frivillige præget de 9 af uglerne, siden de kom ud af æggene.

 

 

Materialer