Morten_Ankerdal.jpg

Vild med ord: Mød Morten Ankerdal

12.09.20
TV-manden Morten Ankerdal blev årets sportsvært i 2014, 2015, 2016 og 2017

Hør hans  levende og inspirerende foredrag om ORD, rytme og timing. Morten skulle have været en af studieværterne ved sommerens OL, hvorfra han skulle have fortalt om sine oplevelser.
Der blev dog som bekendt ikke  OL i år, men Morten har mange andre anekdoter,  som han sikkert vil fortælle nogen af
.
Morten Ankerdal er autodidakt journalist. Siden 1998 har han været ansat på TV2 Sporten, hvor han startede som medarbejder på teksttv-redaktionen. Han har siden  været fast vært på kanalens store sports transmissioner. OL, VM og EM i fodbold og en række håndboldslutrunder. Han bliver derudover også benyttet til kongelige begivenheder, årskavalkader, knæk cancer og som afløser på både Go Morgen og Go Aften Danmark.

PGA CORONA BEGRÆNSET PLADS - KUN ADGANG MED BILLET