Om dette arrangement

Tid
19:00 - 20:30
Pris
Gratis
Lokalitet
RemisenBrande
Remisevej 1
7330 Brande
Arrangører
Target
For voksne
Litteratur

Mød forfatteren: Erling Jepsen

09.09.19
Oplev hele Danmarks sønderjyske forfatter Erling Jepsen, når han fortæller om det sønderjyske univers i sit forfatterskab med perler som bl.a. Kunsten at græde i kor og Frygtelig lykkelig. (begrænset plads - husk billet.) / I samarbejde med Remisen Brande

Denne aften skal vi bl.a. høre om hans seneste roman Erna i krig, som handler om den gæve Erna, der drager med sin søn til fronten under første verdenskrig, da han som sønderjyde bliver indkaldt til tysk krigstjeneste.

Det er ikke uden grund, at en stor del af Erling Jepsens forfatterskab udspiller sig i Sønderjylland. Selv er Erling Jepsen født i Gram og har i flere af sine bøger inddraget sin egen barndom. I 80’erne og 90’erne skrev Erling Jepsen også en lang række skuespil, som alle indeholdt en let absurd tone, og som hele tiden mixer det tragiske med det komiske. Det tragikomiske element gennemtrænger også hans romaner, hvoraf den første ’Ingen grund til overdramatisering’, udkom i 1999.

Af bøger og skuespil kan nævnes: ”Kiks med kniv og gaffel”, ”Ingen grund til overdramatisering”, ”Kunsten at græde i kor”,  ”Frygtelig lykkelig” Disse har igennem tiden indbragt ham en række priser for forfatterskabet. Heraf kan nævnes Danske Dramatikeres Hæderspris og Holberg-Medaljen samt mange flere.

Værkerne og deraf også Erling Jepsen foredrag blander dyb indsigt med et underholdende og et nærmest tragikomisk gribende sprog.

fri entré / men begrænset plads / så husk at hente billet.

 

Materialer