Billede_af_Merete_Pryds_Helle_og_omslaget_fra_bogen_Folkets_skønhed

Bibliotekssalen

Mød forfatteren Merete Pryds Helle

01.10.20
En spændende aften med en stor dansk forfatter. I sin seneste bog ”Nora” der udkom efteråret 2019 har Merete Pryds Helle kastet sig over en nyfortolkning af Henrik Ibsens ”Et Dukkehjem” som er kommet i gang på baggrund af det nordiske samarbejde 'Ibsen Nor'. Med 'Ibsen Nor'-samarbejdet får karaktererne nyt liv gennem skønlitteraturen.' (entré på dagen; 125.-)

I 2016 vandt Merete Pryds Helle De Gyldne Laurbær i 2016 for romanen "Folkets Skønhed" slægtsromanen om Marie der vokser op på Langeland i 1930'erne i et forarmet miljø, der ikke levner mange muligheder for de unge, som ønsker sig et andet liv end det som hendes forældre har. Senere skrev hun den anmelderroste selvstændige efterfølger "Vi kunne alt" som ligeledes var populær hos læseren. I romanen ”Vi kunne alt” tegnede Merete Pryds Helle et tidsbillede af den sorgmuntre optimisme, der prægede de tidlige 70’ere og minder om, at selvom man har fået råd til både parcelhus og familiebil, er det ikke sikkert, man kan alt.

På denne aften tager Merete publikum med bag kulissen og fortæller om bøgerne og  arbejdet. Glæd jer til en spændende aften med en af Danmarks store forfattere, som vil give lyst til at læse flere af hendes bøger, find dem her

PGA CORONA BEGRÆNSET PLADS - HUSK BILLET !