billede_af_forside_paa_bog_frank_vender_hjem_og_forfatter_kristian-bang-foss

Bibliotekssalen

Vild med ord: Mød forfatteren Kristian Bang Foss

07.09.20
Hans seneste roman "Frank vender hjem" beskriver to meget forskellige familier i et dansk klassesamfund. ”Sindssygt vellykket”, ”suveræn” og ”eddergod” var nogle af anmeldernes ord

Frank vender hjem er en både morsom og sort fortælling om Frank, der forsøger at falde til i sin kærestes stenrige overklassefamilie, hvor der er ”plads til alle” som det hedder – blot har Frank en nagende fornemmelse af ikke at høre til.
Igennem nådesløs humor giver Kristian Bang Foss en skarp indsigt i de dehumaniserende hverdagshierarkier, som hersker på arbejdspladsen og i det danske velfærdssystem.
Han er nomineret til DR Romanprisen 2020 for 'Frank vender hjem'. Den populære og anmelderroste roman, der har været syv år undervejs, er udgangspunktet for et foredrag, der også omhandler emner som skriveproces, inspiration og tvivl, litteraturens forhold til samtiden og hvad en god historie egentlig er.

Kristian Bang Foss er født i 1977. Han brød igennem internationalt med "Døden kører Audi fra 2012". "Frank vender hjem" er hans fjerde roman.

PGA CORONA BEGRÆNSET PLADS - KUN ADGANG MED BILLET