billede_af_forfatter_susanne_v._knudsen_med_forsiden_af_bogen_villerup_og_verden

Vild med ord: Mød forfatteren Susanne V. Knudsen

10.09.20
Sidste år besøgte forfatteren Susanne V. Knudsen Ikast Bibliotek i "Vild med ord" ugen, hvor hun fortalte om sin biografi af Halfdan Rasmussen.

Nu besøger hun igen biblioteket. Denne gang med en en skønlitterær bog, som har udgangspunkt i egne erindringer. Bogen VILLERUP OG VERDEN bringer korte stemningsbilleder af livet på landet med sære eksistenser og helt almindelige mennesker. De fortæller om den store verden med trussel om verdens undergang og storpolitiske magtspil i 1950’erne. Et billede, en person eller en begivenhed er hentet fra forfatterens barndom. Fortælleren er et følsomt og fantasifuldt barn, der er vanvittig utroværdig.

PGA CORONA BEGRÆNSET PLADS - KUN ADGANG MED BILLET