rasmus_skov_borring.jpg

Skovbakken 7
8766 Nørre Snede
Arrangører
Nørre Snede Bibliotek, Nørre Snede og Hampen Sogne, Nørre Snede kultur og biblioteksforening, Ikast Brande Bibliotek
For alle

Sangforedrag og fællessang med Rasmus Skov Borring

19.05.21
Oplev glæden ved fællessang akkompagneret af rytmisk klaver kombineret med fortælling om sangene. / samarbejde med Nørre-Snede og Hampen Sogne, samt nskubib

Pianisten inviterer indenfor i sit arbejde med formidlingen af den danske sangskat, der indeholder både velkendt og nyt materiale. Han åbner op for sit værkstedsarbejde omkring at komponere nye fællessange og fortæller blandt andet om sit kunstneriske samarbejde med den 50 år ældre digter Jens Rosendal.

Rasmus Skov Borring er vokset op med Højskolesangbogen, og han er optaget af at holde den danske sangskat levende og gøre den tilgængelig for nye generationer. Han har i sit komponistarbejde gennem en årrække haft fokus på at bidrage til dansk folkekultur med nye fællessange. Udover sit arbejde med Jens Rosendals tekster har han sat toner til tekster af blandt andre Halfdan Rasmussen, N.F.S. Grundtvig, B.S. Ingemann,​ Tove Ditlevsen, Per Krøis Kjærsgaard og Anette Prehn.

Alle deltagere være opmærksom på og  overholde gældende corona-forholdsregler.