Mandlig_nisse_og_kvindelig_nisse_står_med_gave_og_smiler

Teater

Louise Schouw Teater: Julemandens Gave - fra 2-6 år

10.12.21
De to nisser, pjanke og pjok bor i en julehule ude i granskoven // Fri entré – pladsbillet kræves til både børn og voksne

De to nisser er bedste venner og de elsker at give julegaver til hinanden. Pludselig får Pjanke en tanke:’Hvorfor er der egentlig aldrig nogen der giver julemanden en julegave til jul?Han giver gaver til alle børn i hele verden, men ingen tænker på at julemanden måske også ønsker sig en julegave. De beslutter sig for at de vil lave den fl otteste, sejeste, ”juledeste”, ”nisseligeste”, ”fantalistiske” gave til julemanden, så han kan blive rigtig glad til jul.

De går i gang - og gaven udvikler sig på pusseløjerligste vis.Hvad de ikke ved er, at det lille jule egern Pippelip er fulgt efter dem. Hun skal nok få lavet rav i julehulen.
Hvad mon julemanden ønsker sig allermest? - Hvordan laver man i det hele taget en gave til nogen? - Får de brug for hjælp? - En rytmisk, pudsig og interaktiv og hyggelig juleforestilling for de helt små.

Pladsbillet kræves – begrænset antal billetter

Arrangementet gennemføres under de til enhver tid gældende coronarestriktioner.