billede_af_kvinde_med_groen_froehaanddukke.jpg

Teater

Randers Egnsteater: Kærlighed - husk billetter til børnene fra 2-4 år

26.09.20
Det hele begynder med, at Frø har det lidt underligt. Det kribler i maven, og hjertet siger bump-bump. Er han mon blevet forkølet? Har han fået influenza? Nej! Han er blevet forelsket. I en smuk hvid and.

Med afsæt i den poetiske børnebog KÆRLIGHED af forfatteren Max Velthuijs (hvis mange bøger kan lånes på biblioteket) præsenteres det yngste publikum for en humoristisk, rørende og vis fortælling om, at kærligheden ingen grænser kender.

“Nanni Lorenzen er fortæller og dukkefører, der med et smil på læben og masser af drama i børnehøjde fortæller om den lille frøs følelser. Med hendes smittende engagement og Niels Sechers farverige scenografi har Randers Egnsteater ingen problemer med at fastholde opmærksomheden fra de små poder. Budskabet i forestillingen er, at kærligheden er grænseløs...."

PGA CORONA BEGRÆNSET PLADS - KUN ADGANG MED BILLET