billede_af_to_kvinder_i_roedt_nissetoej

Brande Bibliotek, Ikast-Brande Bibliotek
For børn
Teater

Teater Louise Schouw: Nissemor og Kanelia i julenød fra 3-7 år - billetter til alle

10.12.22
Nissemor og Kanelia er igen i år kommet på besøg for at sige glædelig jul og synge julesange, da Julemanden pludselig ringer til Nissemors telefonen.

Han fortæller, at alle nisserne på legetøjsværkstedet er gået i stå som ved et trylleslag. Det er den drilagtige julenøds-fortryllelse, der har forhekset alle nisserne. Julen må aflyses. Der bliver ingen julegaver i år.

Julemanden låser sig inde i knirkerummet af bare ked-af-det-hed og Nissemor og Kanelia må i aktion. Nissemor ved, at der findes en kur mod julenøden, - men hun kan ikke rigtig huske den, så der er brug for hjælp!

En sjov og eventyrlig juleforestilling fyldt med skøre påfund, iørefaldende sange og julehygge.

Husk - billetter til både børn og voksne