billede_af_en_yngre_og_aeldre_smilende_kvinde_udklaedt_som_nisser.jpg

Brande Bibliotek, Ikast Brande Bibliotek
For børn
Teater

UDSOLGT: Louise Schouws Teater: Nissedrys fra 2-6 år - billetter til børn og voksne

12.12.20
Julemanden har forrygende travlt med at få lavet alle julegaverne til tiden – og han ved godt, at børnene kan blive lidt utrygge med sådan en stresset julemand

Derfor har han lavet en aftale med sin dejlige kone nissemor og sin søde datter, nissepigen Kanelia, om at hygge og fortælle om alt det der sker inden det bliver rigtig juleaften. Nissemor elsker at spise risengrød, danse nissedans og fortælle historier – især om nisser og trolde. Nissepigen Kanelia er en rigtig drillepind og elsker at synge den hemmelige nissesang.En sjov og spændende forestilling med indbygget julehygge – en rigtig ”opvarmer” til julen.

PGA CORONA BEGRÆNSET PLADS - KUN ADGANG MED BILLET