Billetter til arrangementer

De fleste arrangementer kræver billetter

Til de fleste af bibliotekets arrangementer for voksne, kræves at du har købt en billet, for at du kan deltage.
Det samme gælder arrangementer for børn - men her er det for de fleste arrangementers vedkommende gratis at deltage.
Vi vil opfordre dig til at købe billetten her, via hjemmesiden.
Vi bruger bookingsystemet Place2book.
Find Bestil billet knappen ved omtalen af det ønskede arrangement.
Vi udsteder naturligvis også billetter på biblioteket - henvend dig til personalet i den betjente åbningstid.

Refundering af billetter
Vi kan desværre hverken bytte eller refundere billetten, hvis du bliver forhindret i at deltage i et arrangement.

Aflysninger og ændringer
Er vi nødsaget til at aflyse et arrangement, som du har købt billet til, refunderer vi naturligvis billetten.
Det samme er tilfældet, hvis vi ændrer på væsentlige vilkår for arrangementet.
Det vil sige, hvis vi laver en markant ændring i tidspunkt for afholdelse af arrangementet, eller hvis indholdet af arrangementet ændres væsentligt.
I disse tilfælde vil du blive tilbudt af få billetten refunderet.