Julen 2018

Find inspiration til din hyggelige jul. Du kan bringe julestemningen frem med en god julehistorie, opskrifter til den gode julemad eller en hyggelig julefilm.

Læs julen ind for de små.  En god julehistorie, som mor eller far læser højt, kan bringe julestemningen helt ind under huden på hele familien. Find julehistorier for de små på eReolen GO!

Tæl ned til juleaften med en kalenderhistorie, du kan selvfølgelig også læse kalenderhistorier på eReolen.

Lav lækker julemad

DIY julepynt

Se en hyggelig julefilm på filmstriben.dk

Lyt til julemusik

Bibliotekernes åbningstider  i julen
Der er lukket for personlig betjening d. 24. -26. december (begge dage incl.) og d. 31. december og d. 1. januar 2019

Ikast Bibliotek og Brande Bibliotek holder lukket for selvbetjening d. 22. december - 26. december (begge dage incl.) og igen d. 29. december - 1. januar (begge dage incl.)

Bibliotekerne i Bording, Ejstrupholm, Engesvang og Nørre Snede er lukket d. 20.december 2018 - 2. januar 2019 (begge dage incl.)

Oprindeligt skrevet af anr, Frederikshavn Kommunes Biblioteker.