Børnenes vinterferie på Ikast-Brande Bibliotek

Her kan du se hvilke arrangementer vi har i vinterferien.

Brande Bibliotek

11.02.19 – 15.02.19 i den betjente åbningstid
Skattejagt på Brande Bibliotek // Alle børn er velkomne / voksen hjælper er tilladt.

Vær med til at finde skatten, som er begravet på biblioteket.
Undervejs er der skjulte spor og ordlege. Når alle spor er fundet, skal der udfyldes et skattekort, for at få det allersidste hemmelige spor, der leder til skatten.
Kun hvis du afleverer skattekortet til bibliotekaren, efter du har gennemført jagten på biblioteket, får du del i skatten.

12.02.19
Kreativ BibCafé: Perleplader // kl. 10-14 //fra 5 år iflg. m. voksen

Det er ikke bare hyggeligt at lave perleplader, det er også en rigtig god finmotorisk øvelse, der samtidig styrker koncentrationsevne og fantasi.
Så kom forbi og prøv at skabe nogen flotte plader til at tage med hjem. Alle skal have en voksen med til at stryge perlepladerne.
Husk at biblioteket har bøgerne med ideerne til at fylde pladerne.  / Entréen er fri, men deltagerantallet er begrænset, så husk at sikre dig en billet.

14.02.19
Kreativ BibCafé: Moderne kunst på lærreder // kl. 10-14 // for børn fra 8 år

Er der en kunstner i dig? Kig ind og find ud af det!
Materialer og evt. vejledning/inspiration stilles frem til fri afbenyttelse, men lad endelig fantasien få frit spil.
Med fx malertape, maling og et lærred kan du lave det flotteste kunstværk.

Ikast Bibliotek

11.02.19
Det Flyvende Kuffertcirkus // kl. 14.30-16.00 // for alle fra 5 år // billetter til både børn og voksne

Forestilling og cirkusskole på Ikast Bibliotek
Søren fra Det Flyvende Kuffertcirkus optræder med jonglering, balance, en lille smule magi og snak. I nogle af numrene får han brug for publikums hjælp. Efter ca. 45 minutters cirkus er der cirkusskole, hvor der er mulighed for at prøve kræfter med kegler, stylter, ethjulede cykler o.a. Der er lagt op til sjov og ballade, sved på panden og et smil på læben

13.02.19
Mød forfatteren til "Zombiemusen Henry" Christina Didriksen // kl. 14.00-14.45

Christina fra Engesvang kommer og fortæller om og læser fra sin første oplæsningsbog historien om zombie musen Henry, og så er der en konkurrence! Hent din billet i dag!

14.02.19
Kreativ Bibcafé: Mosaiklygter // kl. 13.30-15.00 // For børn og deres voksne

Skab lys i den mørke tid.
kom og vær med til at hygge med fyrfadslygter, som dekoreres fantasifuldt med små brud af farvet glas og keramik, som bliver til en fantasifuld kulørt mosaik.