Mord i serie - seriemord

Få et overblik over hvilken bog der er den næste i din yndlings krimiserie.

Det er ikke alle serier, det er 100 % nødvendigt at læse i den rigtige rækkefølge, men oftest er det en fordel, f.eks. fordi forfatteren har en idé med forløbet fra bind til bind, eller fordi de gennemgående personer udvikler sig i løbet af serien.
Læses bøgerne i forkert rækkefølge, eller springer du over et bind i en serie, kan det være en syret oplevelse. Har en bestemt krimi ætset sig ind i din hukommelse, og er du ved at gå i opløsning over ikke at kunne huske, hvad næste bog i serien hedder?

Nu er der hjælp til alle krimilæsere i form af denne opløsende eller måske endda oplysende oversigt med rækkefølgen i over 400 krimiserier.
Nogle af de klassiske serier af Georges Simenon, Dorothy L. Sayers, Maria Lang og Agatha Christie er med, men der findes også andre klassiske serier af f.eks. Doyle, Trenter, McBain, Stout, Wallace, Queen og Chandler. Spørg efter dem på dit bibliotek.

Kan du ikke finde alle bøger og alle serier på dit biblioteks hylder, så gå ikke op i limningen, men spørg på dit lokale bibliotek.
Alle bøgerne kan skaffes.

Her kan du se den folder som er udarbejdet af Hjørring Bibliotekerne (åbnes i et nyt vindue)

Materialer