Ditte anbefaler

Skolen med de magiske dyr og Stenfjæs

Skolen med de magiske dyr af Margit Auer

Bøgerne er meget velskrevne og handlingen er vedkommende og spændende. Man drages ind i universet af de skønne fortællinger, der taler til såvel drenge som piger.
Denne serie af bøger er perfekte til højtlæsning fra 7 år eller selvlæsning fra ca. 10 år.

Østre Skole er en helt almindelig skole, men i én af klasserne foregår der noget ganske ualmindeligt! Den nye og noget specielle lærerinde, Miss Cornfield, beslutter at alle børn i klassen skal have deres helt eget magiske dyr - et dyr, der kan tale og hjælpe, når man har problemer. I "Skolen med de magiske dyr" hører vi hvordan Ida, den nye pige i klassen, og Benja, klassens drømmer, bliver de første 2, der modtager deres dyr.

Stenfjæs af Lars Daneskov

Det er en meget sød bog om en pige med en masse fantasi, som kun ønsker det bedste for sin familie og venner, men som opdager at det med at få alt hvad man vil have opfyldt, ikke altid er det bedste.
Bogen er den første i serien og er god til højtlæsning fra ca. 6-7 år og selvlæsning fra 9 år.

Dette er den 1. bog om Lulu og hendes ønskesten "Stenfjæs". Her møder vi pigen Lulu der har en god fantasi, men som lider lidt under at have en far, der altid går til kedelige møder, en mor der altid klipper folks hår lige i sin frisørsalon og en lillebror, der er for lille til at tale og lege med. En dag hvor tingene er lidt anderledes for Lulus familie, finder hun en sten med et ansigt på, og det viser sig at den kan opfylde ønsker. Desværre viser det sig hurtigt, at det ikke er alt man ønsker sig, som man i virkeligheden gerne vil have.