Nye og udvalgte tegneserier

Der findes så mange forskellige slags tegneserier, fra Graphic novel til den klassiske belgiskinspireret genre. Vi sørger for at have et bredt udvalg på vores hylder.

Er man til spænding og spionage kan man læse Lady S (6 bind tilgængelige i øjeblikket). Skal det være en historisk tegneserie, kan du læse den første del af Champignac-serie eller den spændende og roste serie ”Chok”. Shi-serien foregår i Victoriatidens England og indeholder flotte tegninger. Conan af Cimmeria byder på scener fra oldtiden. Med Long John Silver er det piraternes liv og skattejagt på programmet.
Anderledes verdener? SF? Dystopier? Så kan Kijara serie og Skyggearken anbefales.

Striber? Find Maren Uthaugs bøger på bibliotek og bestil en billet til d. 30 oktober, når tegneren og forfatteren besøger Nørre Snede Bibliotek.

Også med humor kan varmt anbefales Kliddes ”Litterærlige klassikere”, hvor en side fortæller lynhurtigt om en klassiker. Der er sjovt. Sort humor findes jo i en mørkere udgave i Necropolis:  100% dansk.
Og ja, tegneserie kan også være en fin måde at fortælle Historien på, ligesom ”Kvinder i kamp” viser det. Og hvad med kvindernes hverdag? Den kan du læse om i Liv Strömquists graphic novel ”I’m every woman. Apropos seje kvinder: du kan selvfølgelig låne ”Hit Girl” på biblioteket.

Gør dit engelsk en tjeneste ved at læse Graphic novel ”The fade out” på originalsprog: en flot og blæsende historie i Hollywood i sene 40’erne.
En sidste? Så må det være Storm P.

Alle tegneserier kan bestilles og afhentes på dit lokale bibliotek. God læselyst!