Åben bog med sider der er foldet til et hjerte

18.06.21
Bibliotekets filialer i Brande, Bording, Ejstrupholm, Engesvang og Nørre Snede; lukkede i sommerferien.

Trods lukkede filialbiblioteker er der mulighed for aflevering i Brande, Bording, Nørre Snede, Ejstrupholm og Engesvang:
Hvis du i sommerferien ikke har mulighed for  at komme forbi Ikast Bibliotek og aflevere dine lånte materialer, er der mulighed for at aflevere lokalt. Der kan afleveres hos Fakta i Bording, Spar i Ejstrupholm, Dagli’ Brugsen i Engesvang og Rema 1000 i Nørre Snede fra og med mandag d. 28. juni til og med søndag d. 08. august.
Aflevering sker ved at lægge materialerne i en kasse, opstillet i butikken. Der kan ikke gives kvittering, din aflevering bliver først registreret, når materialerne bliver hentet ind til Ikast af vores personale.
I Brande kan der afleveres i bogindkastet.

Reservering og bestilling
Du kan fortsat bestille og reservere materialer hele sommeren igennem. Reserveringer som bliver opfyldt i løbet af ferien, skal afhentes på Ikast Bibliotek, som holder åbent hele sommeren som vanligt.
Brande bibliotek i Pakhuset lukker lørdag den 26. juni pga. flytning. Der vil være mulighed for at aflevere tynde bøger gennem brevsprækken, bemærk at de bliver først afleveret i systemet, når de kommer til Ikast.

Alle biblioteker genåbner med  selvbetjening, når skolen starter begynder.
Både Bording, Ejstrupholm, Engesvang og Nørre Snede åbner igen med selvbetjening d. 9. august.
Også den 9. åbner Brandes nye bibliotek i Artium: glæd dig til de nye rammer.