billlede_af_bibliotekets_aabne_indgang_og_personale_ifoert_mundbind.jpg

Corona-info: Du skal nu benytte mundbind/visir når du besøger biblioteket.

20.12.21
Ikast-Brande bibliotek følger myndighedernes udmeldinger om Covid-19. Det betyder at fra 19.12. skal der benyttes mundbind/visir, når du besøger biblioteket. Samtidig beder vi om at besøgende holder afstand og spritter af, så alle kan få et trygt biblioteksbesøg. Særligt henstiller vi til, at man bliver hjemme, hvis man har symptomer på Covid-19.

Mundbindet må tages af, hvis du sidder ned på en stol i biblioteksrummet, men skal på igen når du rejser dig.

Børn op til 12 år behøver ikke bære mundbind. Det samme gælder personer med nedsat bevidsthedsniveau, fysiske eller mentale svækkelser eller andet, der gør, at de ikke er i stand til at bære mundbind eller visir, er undtaget fra kravet.

• Sprit  dine hænder af ved både ind- og udgang af biblioteket, samt inden brug af selvbetjeningsmaskinerne eller pc’erne.
  • Der er stillet håndsprit op ved indgangen til bibliotekerne, samt ved selvbetjeningsmaskinerne og publikums-pc’erne.
  • Vi afspritter desuden flader og maskiner flere gange dagligt.
  • Føler du dig utryg ved at benytte vores selvbetjeningsautomater, kan du få hjælp ved at kontakte personalet ibetjent åbningstid.
  • Pr. 19. december skal der benyttes visir/mundbind for at få adgang.
  • Der er ikke krav om coronapas

Men døren er stadig åben og det er vi glade for.  Åbningstider er ligeledes uændrede, så du kan komme og få hjælp eller hente dine reserveringer, når det passer dig.

Siden opdateres løbende  i forhold til de gældende retningslinjer.