billede_af_mus_med_pose

Ferielæsningen til børnene pakker børnebibliotekaren

03.06.21
Så er det blevet lysere tider, restriktionerne lempes og dagene er blevet længere og snart er det ferietid. Ferietiden er tid til masser af oplevelser, både ude og hjemme. En ting der ikke kan undværes, lige meget om solen skinner eller vejret kun giver lyst til indendørs oplevelser, det er en en god bog.

Er der ikke tid til at komme på biblioteket, eller er der bare lyst til at blive præsenteret for spændende og overraskende læseoplevelser, så kan der bestilles en feriepose til at tage med i sommerhuset, teltet eller bare til at hygge sig med derhjemme.

Alt hvad der skal til, er at der udfyldes et skema med barnets/børnenes interesser. Når skemaet er modtaget pakker biblioteket en pose med 10 forslag til læsning/underholdning.

Læs mere og find skemaet feriepose her