Ferieposer til voksne

Feriepose til voksne

Skal du have gode bøger, film, spil eller musik til din ferie, så bestil en feriepose med 10 materialer.

Biblioteket tilbyder at sammensætte en feriepose – pakket til dig efter dine ønsker.

Det er til dig, der tager på stranden eller sidder i haven og gerne vil nyde nogle gode bøger.
Du behøver kun at tilmelde dig. Det foregår ved at udfylde nedenstående skema og sende det på mail eller aflevere det på biblioteket. Du kan også hente en folder med skema og information om tilbuddet på biblioteket.

Alt indhold i ferieposen udlånes 30 dage, også film, musik og spil.
Indholdet, der som udgangspunkt består af 10 materiale-enheder, kan bestå af mange forskellige materialer - alt afhængig af dine ønsker.

Hvornår og hvordan bestilles en feriepose?
Ferieposen kan bestilles i perioden fra d. 14. juni, hvor der er tilmelding til Aktiv Sommer i Ikast, til d. 4. august. Ferieposen skal bestilles senest 1 uge før afhentningen.
Første afhentningsdag er d. 29. juni.
Bestilling sker ud fra skemaet, og ud fra dette sammensættes posens indhold.
På bestillingslisten angives ligeledes om du ønsker at afhente ferieposen på Ikast Bibliotek eller på Brande Bibliotek.

Ønskes posen afhentet på Ikast Bibliotek
sendes bestillingen til mail: ikastbibliotek@ikast-brande.dk

Ønskes den afhentet på Brande Bibliotek
sendes bestillingslisten til: mail: brandebibliotek@ikast-brande.dk.

God sommer til alle!