billede_af_tegnet_mus_med_pose_med_teksten_feriepose

Ferieposer til hele familien!

30.05.24
Lad biblioteket pakke en pose med spændende læsning til hele familien med udgangspunkt i lige den enkeltes interesser.

Uanset om ferien går sydpå, nordpå eller til Vesterhavet med campingvognen, så kan det nemlig være rart at have en god bog med ferien.

Ikast-Brande Bibliotek pakker med glæde ferieposer til både børnene og far og mor, som kan lånes henover hele sommeren hen til 14 august.

Poserne kan bestilles fra fredag 14. juni eller senest en uge før de ønskes afhentet.
De kan bestilles til afhentning på enten Ikast eller Brande Bibliotek.

Bestillingsskemaet nedenfor skal udfyldes og afleveres / mailes til  Ikast-Brande Bibliotek, så sørger bibliotekets personale for at pakke  poser, der så vidt muligt passer til de angive ønsker og behov. Bestillingsskemaer til både børn og voksne kan også afhentes på biblioteket.

Det er vigtigt at huske at både børn og voksne skal være oprettet som biblioteksbrugere i systemet før ferieposebestillingen indleveres. Læs mere på hjemmesiden under ny bruger

Vær opmærksom på, at der er forskel på sedlerne til børn og voksne, når de udfyldes dem.

Afhentning af ferieposer starter fra 14. juni. Alle materialerne i posen kan lånes indtil d. 14. august. Sidste mulighed for bestilling er 14. juli.

Bestillingsskemaerne kan hentes nederst på siden