Foredragsaften med Anders Agger er udskudt en måned - returnerede billetter sættes løbende til salg

Foredraget med Anders Agger: ”Sømanden, Helmig og Heavy Agger”, som skulle være afholdt i RemisenBrande d. 8. januar er udskudt til d. 5. februar. Tilskuere som har købt til den første dato kan få pengene tilbage indtil d. 25.01.

Returnerede billetter til foredraget kan købes her

Anders Agger begrunder udskydelsen af foredraget med, at han med kort varsel har været nødt til at rejse til Portugal med sin fotograf for at hente nogle historier hjem til et kommende projekt, han er i gang med at færdiggøre.

Heldigvis har Anders Agger mulighed for at komme til RemisenBrande og holde sit foredrag: ”Sømanden, Helmig og Heavy Agger”, onsdag, d. 5. februar, hvor han glæder sig til med sin smittende begejstring at fortælle om nogle af de mange tv-dokumentarer, som den kendte journalist har produceret igennem en længere årrække.

Dem der ikke skulle have mulighed for at komme på den nye dato, kan selvfølgelig få pengene tilbage. Er billetterne købt online gennem bibliotekets hjemmeside, er det tilstrækkeligt at sende en mail  til biblioteket med navn og billetnummer . Pengene vil så blive  overført til  den købers bankkonto  indenfor 3-4 arbejdsdage. Er billetterne købt med kontantbetaling kræver det henvendelse på Ikast eller Brande Bibliotek

Anders Agger har siden 1989 været tilknyttet DR og har i løbet af de godt 30 år fortalt mange gribende historier om danskernes liv. Han vil denne onsdag aften fortælle, hvordan han helt lavpraktisk gør, når han producerer til TV. Han vil føre tilhørerne ind i kulissen til de seneste seer-succeser som ”Indefra” og sommerprogrammerne med Anne Hjernøe. På den måde giver han et spændende indblik i, hvordan medieverdenen ser ud, når den bliver taget ned, hvor han mener, den bør være. Nemlig helt nede på jorden.

Det er med stor beklagelse, at Brande Soroptimistklub, sammen med Ikast-Brande Bibliotek og RemisenBrande har været nødt til at ændre datoen for foredraget med Anders Agger. Vi håber, at ændringen ikke skaber for store gener, og at de der allerede har købt billet har mulighed for at høre foredraget på den nye dato. Skulle det modsatte være tilfældet, bedes man kontakte Ikast-Brande Bibliotek, så løser vi problemet ad den vej. Forudsætningen for tilbagebetaling af pengene er, at man medbringer dokumentation af køb af billetter, enten fysisk eller via tlf eller lign.