Små vira og en maske

Ikast-Brande Bibliotek er delvist lukket ned pga. covid-19.

Af Anonym (ikke efterprøvet)
14.01.21
Under nedlukningen vil det kun være muligt at afhente reserveringer og aflevere bøger på bibliotekerne i Ikast og Brande i den bemandede åbningstid på hverdage.
Der vil ikke være adgang til bibliotekernes samling og der må ikke tages ophold i bibliotekslokalerne.

Bibliotekerne i Bording, Engesvang, Ejstrupholm og Nørre Snede vil være lukket hele perioden.
Alle bibliotekets lokalarkiver har ligeledes lukket.

Der vil udelukkende være åbent for udlån og aflevering i den sædvanlige betjente åbningstid på Ikast og Brande Bibliotek, dog undtaget lørdagene, som vil være helt lukket.

Du skal reservere dine materialer hjemmefra.

Har du brug for hjælp/inspiration er du velkommen til at ringe til os eller sende en mail, så hjælper vi meget gerne med finde materialer til dig, som efterfølgende kan hentes på reservationshylden.

Alt dette betyder følgende for dig:

• Du kan stadigvæk reservere materialer via vores hjemmeside,  i Biblioteket appen og på bibliotek.dk - dog skal du påregne en længere leveringstid.
  • Du får ikke gebyr eller erstatninger for materialer der bliver afleveret for sent. Efter bibliotekerne åbner igen har du syv dage til at aflevere materialerne, herefter vil der blive opkrævet gebyr, som normalt.
  • Reserveringer fra Nørre Snede og Ejstrupholm kan afhentes på Brande Bibliotek fra tirsdag d. 15.12.2020
  • Reserveringer fra Bording og Engesvang kan afhentes på Ikast Bibliotek fra tirsdag d. 15.12.2020
  • Reserveringer som ikke er kommet hjem endnu, udløber ikke, og kommer så snart alle systemer fungerer igen.
  • Det betyder også at alle lokaler på bibliotekerne i kommunen er lukkede.

Selvbetjeningstiden i Ikast er lukket til og med d. 28. februar.

Her kan du se åbningstiderne for Ikast Bibliotek

Her kan du se åbningstiderne for Brande Bibliotek

Alle arrangementer er aflyst. Købte billetter refunderes.

Vi glæder os til at se jer igen i det nye år.