Ikast-Brande Bibliotek er nu kommet som app.

App'en hedder "Biblioteket" og her kan du søge, reservere og blive inspireret.

Med app’en Biblioteket har du altid Ikast-Brande Bibliotek lige ved hånden. Søg, reservèr, bliv inspireret, login og se din lånerstatus. Hvis du endnu ikke er oprettet som bruger af Ikast-Brande Bibliotek, så kan du også klare det på app’en.

App’en er spækket med inspiration og gode forslag til dig. Du kan finde en masse hylder med inspiration som eksempelvis Nye romaner for voksne, Danske debutanter fra eReolen, Slægters historier, Børnenes univers, For de 9-14 årige. Du kan også følge med i Ikast-Brande Biblioteks arrangementer og nyheder.

Med app’en Biblioteket kan du søge på tværs af fysiske og digitale materialer, så finder du ikke bogen i fysisk form, kan det være, at du kan få den som e-bog eller lydbog. Med ét klik hopper du over i app’en eReolen - så bliver det ikke nemmere. 

App’en sørger for, at minde dig om det, når dit materiale snart skal afleveres. Med beskeder fra app’en bliver du hele tiden holdt opdateret om, at et materiale snart skal afleveres, og du får også besked, når et reserveret materiale ligger klar til afhentning på biblioteket. 

Hent den i App Store eller i Google Play
Søg på "Biblioteket" i App Store eller Google Play og hent app'en. Vælg Ikast-Brande som kommune, og så er du i gang. Login er det samme, som du bruger via vores hjemmeside. 

God fornøjelse.

Biblioteket app ikon

Tags