Et tårn af bøger

Ikast-Brande Biblioteks fulde genåbning.

Se her hvordan Ikast-Brande Bibliotek genåbner efter sommerferien.

Hvad kan jeg på biblioteket

Du kan aflevere og låne biblioteksmateriale på biblioteket. Du  kan også reservere materialerbibliotekets hjemmeside og på bibliotek.dk og tage et kort besøg for at udvælge biblioteksmaterialer til hjemlån.

Ligeledes er der adgang til bibliotekets computere, kopimaskine og printere. Ved hver af disse vil der blive stillet éngangshandsker og håndsprit frem.
Det er også muligt at sidde i studieområdet, læse for børnene i børneafdelingen (vores legetøj kommer først frem efter sommerferien), læse avise og købe kaffe mm. Der er også mulighed for at betale med kontanter igen.

Det er også igen muligt at booke mødelokaler og Samlingssal på Ikast Bibliotek. I Samlingssalen kan der max. være 50 tilstede ad gangen.

Gebyr

Materialer lånt i lukkeperioden skal afleveres senest torsdag d. 20. august 2020. Hvis ikke materialerne afleveres, opkræves et gebyr på 210 kr.

Selvbetjening, Lokalarkiverne og frivillige

Der er ingen adgang til biblioteket til selvbetjening hen over sommeren.
Ikast Bibliotek vil der blive adgang til selvbetjening i uge 33.
Bording, Ejstrupholm, Engesvang og Nørre Snede Bibliotek vil der blive adgang til selvbetjening i uge 34.

Bibliotekets frivillige på arkiverne og bibliotekerne starter op igen i uge 34.

Åbningstider

På Ikast Bibliotek er der adgang til biblioteket i den betjente åbningstid mandag til lørdag. Gældende til og med uge 32.
Mandag: 10-17
Tirsdag: 10-17
Onsdag: 12-17
Torsdag: 10-17
Fredag: 10-17
Lørdag: 10-13

På Brande Bibliotek er der adgang til biblioteket i den betjente åbningstid mandag til lørdag. Gældende til og med uge 33.
Der er ikke adgang til Borgerservice på Brande Bibliotek
Mandag: 11-18
Tirsdag: 10-17
Onsdag: 13-17
Torsdag: 10-17
Fredag: 14-17
Lørdag: 10-13

På Bording, Ejstrupholm, Engesvang og Nørre Snede Bibliotek
Holder sommerlukket frem til og med uge 32. Der vil være adgang til betjent åbningstid i uge 33.
Ejstrupholm: Mandag 14-16
Engesvang: Onsdag 14-16
Nørre Snede: Onsdag 14-16
Bording: Torsdag 14-16

Har du spørgsmål, kan du skrive til os: ikastbibliotek@ikast-brande.dk eller brandebibliotek@ikast-brande.dk
Du kan også ringe i den betjente åbningstid til 99 60 51 20 (Ikast) eller 99 60 34 20 (Brande).

Husk som altid at holde afstand og brug håndsprit.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!