Et tårn af bøger

Ikast-Brande Biblioteks genåbning.

Ikast-Brande Bibliotek genåbner mandag d.18 maj. Det bliver dog en begrænset genåbning, så læs denne nyhed, inden du kommer forbi.

Du kan aflevere og låne biblioteksmateriale på biblioteket. Du  kan også reservere materialerbibliotekets hjemmeside og på bibliotek.dk og tage et kort besøg for at udvælge biblioteksmaterialer til hjemlån.
Der er ikke kommet gebyr på i lukkeperioden..

Det er muligt at læse avisen og bruge toiletterne. Det er endnu ikke muligt at bruge pc’erne, lege-, læse og studieområderne. Det er fortsat ikke muligt at booke et lokale.
Der er ingen adgang til biblioteket til selvbetjening

På Ikast Bibliotek er der adgang til biblioteket i den betjente åbningstid mandag til lørdag. Der må højst være 10 lånere ad gangen i lokalet.
Mandag: 10-17
Tirsdag: 10-17
Onsdag: 12-17
Torsdag: 10-17
Fredag: 10-17
Lørdag: 10-13

På Brande Bibliotek er der adgang til biblioteket i den betjente åbningstid mandag til fredag. Der er ikke åbent om lørdagen frem til d.8 juni. Der må højst være 3 lånere ad gangen.
Der er ikke adgang til Borgerservice på Brande Bibliotek
Mandag: 11-18
Tirsdag: 10-17
Onsdag: 13-17
Torsdag: 10-17
Fredag: 14-17

På Nørre Snede, Bording, Ejstrupholm og Engesvang Bibliotek
Der vil være adgang til betjent åbningstid en gang om ugen fra uge 22 til og med uge 26.
Ejstrupholm: Mandag 14-16
Engesvang: Onsdag 14-16
Nørre Snede: Onsdag 14-16
Bording: Torsdag 14-16

Husk som altid at holde afstand og god hygiejne: der vil være håndsprit på biblioteket. Prøv så vidt som muligt at komme alene og ikke flere ad gangen.

Har du spørgsmål, kan du skrive til os: ikastbibliotek@ikast-brande.dk eller brandebibliotek@ikast-brande.dk
Du kan også ringe i den betjente åbningstid til 99 60 51 20 (Ikast) eller 99 60 34 20 (Brande).

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!