Invitation til officiel åbning af det midlertidige Brande Bibliotek torsdag d. 22.08. kl. 10.00

26.07.19
Brande Bibliotek er flyttet fra Centerparken i år, men vender tilbage i eftersommeren 2021 som integreret del af byens nye skole. Indtil da har Biblioteket hjemme i det hyggelige lille Pakhus ved Brande Station.

Indflytningen i de midlertidige lokaler markeres med en lille åbningsfest, torsdag, d. 22/8 kl. 10.00, hvor byrådsmedlem, næstformand i kultur- og fritidsudvalget Inge Dinis, og  Kultur- og Biblioteksleder Martin Lundsgaard-Leth holder åbningstaler. Ballonkunstner Nathali vil vise sine evner i at lave fantasifulde ballondyr.

Kom og vær med til at fejre Brande Biblioteks indflytning i de nye omgivelser, hvortil adressen er Pakhuset, Stationsvej 1D, 7330 Brande.
Der er kaffe, the, saftevand og kage til alle.

Læs om Brande Biblioteks historie nederst på siden. Se også lidt flere billeder fra Brande Biblioteks historie på arkiv.dk