forsiden_fra_magasin

Kig Ind forår 2023

16.12.22
Så varer det ikke længe inden året hedder 2023 og vi er glade for igen at have mulighed for at fortælle, at der kommer et nyt program over Bibliotekets aktiviteter snart. Det næste nummer af "Kig Ind" udkommer i trykt form d. 11. januar

Vi har i samarbejde med en række foreninger og aftenskoler fra kommunen. samlet populære forfattere, f.eks Pernille Juhl, Iben Mondrup og foredragsholdere, der fortæller om aktuelle emner; mød f.eks Lola Jensen, som giver gode råd til at få familielivet til at hænge sammen eller Niklas Brendborg der giver tips til hvordan vi (måske) kan leve længere.
Det er altid hårdt at starte på et nyt år efter en dyr december. Få spareråd i Ikast i januar, Nanna Hyldgaard, som har skrevet bogen „Lev for det halve - og få familieliv, forbrug og arbejde i balance“, giver inspiration.
Brande Bibliotek arrangerer i samarbejde med lokalhistorisk arkiv i Brande filmeftermiddag, med bl.a. Brande filmen fra 1940. I Brande kommer også besøg af Pernille Juhl, forfatteren til mange populære historiske romaner,
og populære „Melvins mor“ Carolyne Kaddu Rasmussen.
På Ikast Bibliotek fortæller Anne-Cathrine Riebnitzsky på Kvindernes Internationale Kampdag d. 8 marts, om „Kvinders rolle i kampen for menneskerettigheder“
Senere på måneden er der noget for voksne læsere, som holder af feelgood/romantiske bøger. Forfatteren Sara Ejersbo fortæller om sin nye bogserie „Københavnske drømme“.
Som noget helt nyt præsenterer Ikast-Brande Bibliotek i samarbejde med CPH.Dox og Ikast Bio i marts, fra d. 15-26,  en mini dokumentarfilmfestival „Ikast-Brande.dox“, I den anledning vil der blive vist dokumentarfilm og holdt oplæg om filmene flere steder i kommunen.
Børnene kan få teateroplevelser med bl.a, ”Alfons Åberg”, ”Peddersen og Findus” eller møde Nomernes ”far” Jan Kjær og der er spileftermiddag og mulighed for at være med i kreative arrangementer på børnebibliotekerne.
Vent ikke for længe med at købe/hente billet. Det kan gøres online eller i vores betjente åbningstid på Ikast, Brande eller Nørre Snede Bibliotek.
Kig ind i programmet når det udkommer, se de mange  muligheder og bliv fristet. - Allerede nu kan der læses om flere af de kommende arrangementer her på siden.