En reklame for RB digital - elektroniske tidsskrifter

Lån digitale magasiner

Vælg imellem ca. 450 engelsksprogede magasiner og tidsskrifter du kan læse på din tablet, mobil eller pc.

Hos RB Digital er der mulighed for at læse om mode, biler, sport, rejser, musik, boligindretning, fitness, foto og en masse andre spændende emner.

RB Digital, hvor der er adgang til omkring 450 populære tidsskrifter.

Man behøver nu kun én bruger og adgangskode. Gå direkte til RB digital her

Bibliotekspakken består af de mest populære engelsksprogede magasiner og tidsskrifter samt nogle få danske magasiner. De nyeste udgaver af magasinerne og tidsskrifterne udkommer på RB Digital samtidig med de trykte udgaver. Der er mulighed for at læse så mange magasiner og tidsskrifter man har lyst til, da der ikke er noget loft på antal af udlån.

RB Digital app kan downloades.

Kort vejledning:

RB Digital magasiner og tidsskrifter kan nu også søges direkte inde i vores materialebase - Brug Søg i toppen af denne side. Når du har fundet det magasin eller tidsskrift du søger, så tryk på 'se online'. Derefter bliver der åbnet til RB Digitals hjemmeside og du kan enten oprette en konto eller logge ind hvis du allerede har en.

Eller find det magasin du gerne vil læse og gå til checkout. For at vælge magasinet og efterfølgende læse det på PC eller en mobil enhed, skal man oprette en profil. Profilen er en mailadresse og et password. Efter login kan magasinet læses direkte på skærmen. Samme login skal bruges hvis man også vil læse eller downloade de valgte magasiner til en mobil enhed. Man skal være online mens tidsskrifterne hentes, men efterfølgende kan de læses offline.

Lær mere om RB Digital på ekurser.nu