Læsemaraton nyhed

Læsemaraton 22.-23. februar 2019

Fokus for årets læsemaraton er ungdomslitteratur og de mange muligheder og genrer der findes indenfor området.

Fra fredag den 22. februar klokken 10:00 til lørdag den 23. februar, samme tid, kan alle, som er fyldt 13, være med til årets 24 timers læsemaraton på Ikast Bibliotek.

I løbet af dagen får vi besøg af kommunens mange uddannelses- og skoletilbud for unge, som vil afholde forskellige aktiviteter, for og med hinanden.

Efter bibliotekets normale lukketid, klokken 17:00, vil der være åbent for alle unge, som har mulighed for at læse så mange bøger det overhovedet er muligt, når biblioteket holder åbent hele natten.

Der vil blive vist film og være små hyggekroge, hvor der kan læses alt fra krimi til eventyr. Alt sammen foregår selvfølgelig i pyjamas og under tæpper og dyner.

Det praktiske:
Om aftenen serveres der aftensmad og inden vi slutter af klokken 10:00 om lørdagen vil der være morgenmad til nattens læsere.
Dyne, pude, nattøj, liggeunderlag osv. medbringes selv.

Der er fri adgang til arrangementet, men der skal bestilles billet her af hensyn til mad.