billede_af_smilende_mand_i_blå_vindjakke

March mod ensomhed - fællesspisning og foredrag

26.07.23
Deltag i March Mod Ensomheds fællesspisning i Brande og hør Patrick Cakirlis personlige foredrag om sin vandretur og ensomhed.

2.000 kilometer - Patrick Cakirli vandrer Danmark rundt for sjette gang for at skabe fokus på ensomhed og for at samle ind til velgørenhed. Konceptet for March mod Ensomhed er som følger: Patrick må ikke gå - medmindre han har følgeskab - ellers skal han stå stille. På den måde bliver hans vandring symbol på vigtigheden af fællesskab og social ansvarlighed i kampen mod ensomhed.

D. 10. oktober ankommer Patrick til Brande. Her har du mulighed for at møde ham, høre hans personlige beretning og deltage i fællesspisning i Café Laicos, Ørbæklund i Brande.

Plan for aftenen:

  • 16.00 (estimat): Patrick ankommer til Torvet i Brande.
  • 18.00: Fællesspisning på Center for Psykiatri og Udvikling, Ørbæklund (Ørbæklund 1, 7330 Brande)
  • 19.00: Foredrag med Patrick Cakirli om hans vandretur og ensomhed.

”Jeg har haft en hård og turbulent opvækst på skiftende opholdssteder og i en plejefamilie. Jeg har i mange år kæmpet med ensomhedsfølelsen, og jeg ved, at jeg ikke er den eneste: Det estimeres at 600.000 mennesker i Danmark hvert år føler sig svært ensomme, og det synes jeg ikke er okay. Derfor inviterer jeg Danmark med ud på en uforpligtende gåtur, hvor vi sammen kan skabe opmærksom på problemet.” - Patrick Cakirli

March mod Ensomhed samler ind til Ensomhed Danmarks Landsindsamling, som i år støtter Livslinien – en civilsamfundsorganisation, som forebygger selvmord og selvmordsforsøg gennem telefon-, chat- og mailrådgivning.

Læs mere og køb billet her fra 16. august.  Sidste frist for køb af billet; 02. oktober 

Materialer