Ny trådløs printerløsning på Brande og Ikast Bibliotek

Nu kan du printe fra din egen mobil, tablet eller bærbare computer på Brande og Ikast Bibliotek - vi har nemlig fået det nye system Princh.

For at printe fra din mobil eller tablet skal du bare downloade den gratis Princh-app i App Store eller Google Play. Med app'en kan du printe direkte, du skal blot indtaste bibliotekets printer ID.

Du kan også printe fra din bærbare computer ved at gå ind på Princhs hjemmeside og følge vejledningen: www.print.princh.com. Det er selvfølgelig stadig muligt at printe fra bibliotekets publikumscomputere, som automatisk guider dig igennem Princh, når du vil printe.

Du kan tilføje flere printjobs til Princh, og du kan nemt vælge antal, farveindstillinger mm. for hvert dokument, før du printer.

Betal med kort, Mobile Pay eller kontant
Du kan betale for dine print direkte på din egen skærm med kort (Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard og Maestro) og Mobile Pay.

For kontantbetaling skal du henvende dig til personalet. Vær opmærksom på, at det kun er muligt at betale med kontanter, når der er personale til stede på biblioteket.

Betalingen fungerer som en godkendelse af printet – maskinen printer altså først, når betalingen er gennemført

Find printvejledning herunder: