Billedet viser forsiden af bogen ”Der går altid et tog til New York” af Carey heywood . Forsiden består af en lyshåret kvinde og nederst en mand i kajak bagfra. Baggrunden består af forskellige farver, henholdsvis hvid, lyserød, lilla og mørkerød. Billede

#Septemberbøger: er du klar?

Følg biblioteket hver dag i september på Instagram (@ikastbrandebib)

Vi har glædet os meget til september. Det er nemlig en måned, der byder på udfordringer for alle dem, der elsker bøger og er med på Instagram. Ellers kan du se opslagene på denne side.

Ringsted Bibliotek har igen i år lavet en liste med et emne for hver dag i september. For hvert emne skal man finde en bog, der passer: og det er virkelig sjovt, især når det ikke er så let at finde en bog du for eksempel læste for at imponere nogen eller en bog hvor du ikke kan lide hovedpersonen og mange flere.

Du kan tjekke hver dag, hvilken bog vi har fundet og du kan selv være med ved at bruge månedens hashtag #septemberbøger og #ikastbrandebibliotek

Billedet er en liste over de tredive emner, konkurrencen ”Septemberbøger” indeholder. Baggrunden består af et billede, der viser flere grene uden blade med et par bær. Øverst på billedet står teksten ”#septemberbøger” ved siden af et kameras ikon.