Sommerferie på bibliotekerne

Se hvordan du kan bestille, afhente, låne og aflevere materialer hele sommeren igennem.

Du kan fortsat bestille og låne materialer hele sommeren igennem. De reserveringer som bliver opfyldt i løbet af ferien, skal du afhente på Ikast Bibliotek.
Hvis du ikke har mulighed for at afhente dine materialer i Ikast, så er der mulighed for at sætte dine reserveringer på pause uden at miste din plads i køen. Læs mere her

Biblioteks filialer i Bording, Ejstrupholm, Engesvang og Nørre Snede holder sommerferie.
Hele sommeren igennem fra og med lørdag d. 29. juni til og med søndag d. 11. august er der mulighed for at aflevere dine materialer lokalt.

Biblioteket i Brande holder flyttelukket fra og med d. 12. juli og åbner op igen mandag d. 12. august.

Brande:
Der kan afleveres bøger i bogindkastet på Brande Bibliotek fra d. 12. juli indtil d. 31. juli i Centerparken 2.
Fra d. 1. august og frem d. 12. august er der mulighed for at aflevere materialer i bogindkastet i det midlertidige bibliotek i Pakhuset.

Bording:
Aflevering kan ske hos Fakta i Bording

Ejstrupholm:
Aflevering kan ske hos Spar i Ejstrupholm

Engesvang:
Aflevering kan ske hos Dagli’Brugsen i Engesvang

Nørre Snede:
Der er åben for selvbetjening på følgende torsdage kl. 8-21.

4. juli
11. juli
18. juli
18. juli kl. 14-17 Betjent af de frivillige
25. juli
1. august
8. august

Der er også mulighed for at aflevere materialer i bogindkastet.