Underholdning

Her kan du finde inspiration til både film, musik, spil og tidsskrifter.

Film

Bibliotekernes onlinedatabase Filmstriben viser spillefilm, dokumentarfilm og kortfilm over nettet. Filmstriben er et alternativ til den traditionelle filmdistribution. Her kan du se de nyeste ungdomsfilm på Filmstriben.
Udover Filmstriben har vi samlet en indgang til filmens verden. Se mere her for at komme i gang med at se gode film (åbner i et nyt vindue)

Her kan du se de nyeste  DVD'er  for voksne, vi har på Ikast-Brande Bibliotek.

Vil du gerne have lidt mere inspiration og viden om de nye film,  skuespiller, instruktører m.m., så kan du følge med på Ekkofilm.dk, Kino.dk og Imdb.com (alle links åbner i nye vinduer)

Musik

Her kan du se det nyeste  musik for voksne, vi har på  cd på Ikast-Brande Bibliotek.
Hvis du gerne vil vide mere om det nyeste musik, musikerne, turneplaner m.m. så prøv disse links til Gaffa.dk, Roling Stone eller Billaboard. (alle links åbner i nye vinduer)

Bibliotekerne har også Bibzoom.dk, som er bibliotekernes platform for musikformidling (åbner i et nyt vindue). Her kan du lade dig inspirere af anmeldelser, artikler og musiklytteguides.

Spil

Her kan du se de nyeste spil vi har på Ikast-Brande Bibliotek.
Du kan hente inspiration og nyheder her på disse links: Pcgamer.com, Gameinformer.com, gamereactor.dk og gaming.dk. Du kan også tjekke det nyeste indenfor e-sport. (alle links åbner i nye vinduer)

Tidsskrifter

Ud over det vi har her på Ikast-Brande Bibliotek, så har du også mulighed for at låne e-tidsskrifter. På RB Digital er der mange engelsksprogede tidsskrifter og magasiner du har mulighed for at låne online (åbner i et nyt vindue)