Underholdning

Ud over bøger så har vi mange andre spændende materialer på biblioteket. Her kan du finde inspiration til både film, musik, spil og tidsskrifter.

Film
Bibliotekernes onlinedatabase Filmstriben viser spillefilm, dokumentarfilm og kortfilm over nettet. Filmstriben er et alternativ til den traditionelle filmdistribution.
Klik her for at komme i gang med at se gode film.

Her kan du se de nyeste  ="NOW-1MONTH"?facets[]=facet.type%3Advd&facets[]=facet.category%3Avoksenmaterialer">DVD'er  for voksne, vi har på Ikast-Brande Bibliotek.

Vil du gerne have lidt mere inspiration og viden om de nye film,  skuespiller, instruktører m.m., så kan du følge med på Ekkofilm.dk, Kino.dk og Imdb.com

Musik
Her kan du se det nyeste  %3D"NOW-1MONTH"?facets[0]=facet.category%3Avoksenmaterialer&facets[]=facet.type%3Acd (musik)">musik for voksne, vi har på  cd på Ikast-Brande Bibliotek.
Hvis du gerne vil vide mere om det nyeste musik, musikerne, turneplaner m.m. så prøv disse links til Gaffa.dk, Roling Stone eller Billaboard.

Bibliotekerne har også Bibzoom.dk, som er bibliotekernes platform for musikformidling. Her kan du lade dig inspirere af anmeldelser, artikler og musiklytteguides.

Spil
Her kan du se de nyeste %3D"NOW-1MONTH"?facets[]=facet.type%3Aplaystation*">spil vi har på Ikast-Brande Bibliotek.
Du kan hente inspiration og nyheder her på disse links: Pcgamer.com, Gameinformer.com, gamereactor.dk og gaming.dk. Du kan også tjekke det nyeste indenfor e-sport.

Tidsskrifter
Ud over det vi har her på Ikast-Brande Bibliotek, så har du også mulighed for at låne e-tidsskrifter. På RB Digital er der ca. 300 engelsksprogede tidsskrifter og magasiner du har mulighed for at låne online. Se her.

Her er nogle af de tidsskrifter Ikast-Brande Bibliotek har på hylden.

Tidsskrifter for unge og studerende