Sæt dine reserveringer på pause i ferien

Har du stået i kø til en bog og vil du ikke risikere, den dukker op mens du er på ferie? Så sæt dine reserveringer på pause.

Af Sidsel

Tags

Sommer - 2024

Er du f.eks. nr. 1 i køen til Lucinda Rileys Mordet på kostskolen og den bliver afleveret i din fraværsperiode, vil den blot gå videre til nr. 2 i køen.
Når bogen så afleveres igen, er du stadig den første i køen.
Bortrejst - udsæt dine reserveringer

Pausefunktion

Skal du på ferie, kan du stadig holde din plads i reserveringskøen.

Hvis du ikke har mulighed for at komme og hente dine reserveringer i en periode, kan du angive en pauseperiode. Det betyder, at dine reserveringer bliver sat på pause. 

Fordelen for dig er, at du undgår at komme bag i køen, hvis du ikke kan nå at hente dine reserveringer. I stedet bliver du sprunget over i køen, indtil din pauseperiode udløber.

Reserveringspausen gælder kun de reserveringer, vi ikke allerede har gjort klar til dig, og kun fysiske materialer.

OBS: Denne service gælder for alle reserveringer på bibliotekets egne materialer, men ikke for de materialer, der skaffes hjem fra andre biblioteker.

Sådan sætter du dine reserveringer på pause:

  1. Log ind på hjemmesiden
  2. Tryk på brugerikonet så brugermenuen åbner
  3. Tryk på Reserveringer
  4. Under Sæt dine reserveringer på pause kan du vælge en fraværsperiode. Vær opmærksom på at begge dage er omfanget af perioden
  5. Tryk Gem for at gemme dine valg.

Vær opmærksom på at sætte datoen 3-4 dage før du er fraværende. Dvs. hvis du er væk fra d. 5. til d. 15. juli, så sætter du datoerne fra d. 1. til d. 15. juli. Sådan sikrer du, at der ikke kommer materialer til dig i ferien.