billede_af_kvinde_med_orange_cap_og_gevær_under_armen_heri_indkopieret_forside

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
50 Kr
Lokalitet
Brande Jagtforening
Risbjergvej 60
7330 Brande
Arrangører
Brande Bibliotek, Ikast Brande Bibliotek
Target
For voksne
Foredrag & debat

"Jagtberetninger - 30 jægere fortæller" / foredrag med Zenia Maltha

30.04.24
Handler jagt i bund og grund kun om at trykke af på aftrækkeren? Er man en hæslig jæger, fordi man mærker adrenalinen pumpe når man slår ihjel? Er jagt så givende som mange påstår? ENTRE PÅ DAGEN 60. -

Zenia Maltha vil igennem dette foredrag tage os med igennem 30 forskellige jægeres fortællinger, tanker og holdninger inden for jagten. Du vil både blive mødt af Zenia's egne beretninger, hvor jagten ikke er gået som forventet og hun er blevet udfordret på det etiske aspekt - samt et uddrag af nogle af beretningerne fra bogen. 

I foredraget deler Zenia Maltha sin rejse, overvejelser og de fordomme hun møder på sin vej, når hun fortæller at hun er jæger- inde. For hvad driver os egentligt ud i jagten? Jagten på kød? Jagten på gode oplevelser? Eller noget helt tredje?

Zenia Maltha er influencer, skribent og fotograf. Hun har 31.000 følgere på Instagram. Her tager Zenia Maltha sine følgere helt tæt med ud på jagt, og har både vist frem, da hun ramte sin første buk og da det lykkedes at få en kronhjort med hjem. Hun viser også familielivet, natur og friluftslivet.

+billetgebyr 10.-

Materialer