billede_af_bord_med_tekop_og_garnrester

Om dette arrangement

Tid
14:00 - 16:00
Pris
65+gebyr
Bibliotek
Target
For alle
Kurser

Frejas Strikkeworkshop med oplæg: "Strik en Hue af garnrester."

13.04.24
Freja holder workshop med foredrag. - Genbrug er sagen med mange ting, her handler det om genbrug af garnrester. (Pris på dagen 90.-)

Freja fra Frejasknit holder workshop med foredrag. - Genbrug er sagen med mange ting, her handler det om genbrug af garnrester. (Pris på dagen 90.-)

Freja vil dele sin passion for strik med rester og vise deltagerne sine hemmelige teknikker og tricks. Alle kan deltage uanset strikke-erfaring, men det er dog en fordel hvis alle kan strikke ret og vrang.
Alt hvad deltagerne skal medbringe er en rundpind der er 40cm lang og enten 8 eller 10mm tyk.

Til workshop og foredrag kommer Freja omkring hvordan  strikkefastheden rammes, når der arbejdes med rester og  de forskellige teknikker til farve- og garnkombinationer. 
Få også tips til  hvordan der bindes og hæftes ender på smukke og holdbare måder.
Endelig finder deltagerne ud af hvordan man bygger det ultimative garnlager, der vil inspirere alle til at strikke med og få brugt deres rester.

Efter oplægget kommer der gang i strikkepindene og alle går i gang med at skabe  huer af rester. Freja har  masser af garn med, og der bliver mulighed for at l lege med "reste-nøgler" og strikkeprøver. Sammen finder deltagerne det perfekte garnmatch og der øves  i kunsten at strikke knuderne på bagsiden.

Efter workshoppen får alle deltagere ca. 100 gram garnrester med hjem og opskriften på Frejas populære "Ekstra Chunky Hue" som de kan strikke færdig derhjemme.
Glæd dig til en inspirerende workshop med oplæg og maasser af tid til spørgsmål, strik, samtaler og hygge!