forsidebillede fra bogen Den lilla Rose

Place / Room
Udstillingsrummet
For alle

Mød forfatterne af og tegneren bag den nye ungdomsbog "Den lilla rose"

27.08.20
Forfatterduoen Tina Nissen og lokale Stine H. Tarp i selskab med bogens forsideskaber besøger Ikast Bibliotek til præsentation af bogen.

Tina Nissen i Rødovre var  på barsel med sit første barn i 2004, da hun fik ideen til en historie, som bare ikke ville forsvinde.
Det blev starten på en 16-årig lang rejse, hvor Tina kæmpede for at få realiseret sin drøm, nemlig at få fantasyhistorien om Den Lilla Rose udgivet.
Drømmen blev realiseret da Stine H. Tarp fra Ikast blev koblet på som medforfatter i 2014.  Så nu udkommer  bogen d. 27. august 2020.

J. K. Rowlings historie om, hvordan hun skrev historien om Harry Potter på en serviet på en café, gav Tina modet til at skrive "Den Lilla Rose".

”Fra jeg var barn, har jeg slugt alle former for fantasy og eventyr. Jeg har set mange fantasyfilm og serier, og jeg har vist også læst en stor del af bibliotekets udvalg af fantasybøger, så det var ret oplagt, at det blev en fantasyhistorie, jeg skrev” fortæller Tina, når hun bliver spurgt om, hvorfor hun netop valgte at skrive en fantasyhistorie.

Den Lilla Rose handler om 19-årige Lærke, som er ved at uddanne sig til sygeplejerske. Hun bliver en dag inviteret hjem til fru Rosendal og hendes søstre, fru Vinterdal og fru Mørkdal. De er forviste troldkvinder fra landet Kriga. Deres eneste chance for at vende tilbage er, hvis de kan få fat i Den Lilla Rose og lave en ungdomseliksir.

Om forfatterne

Tina Nissen (f. 1977) bor i Rødovre med sin mand og tre børn. Tina er uddannet SOSU-hjælper i 1998 og SOSU-assistent 2001. Hun har arbejdet indenfor faget, også som voksenunderviser, frem til 2016.

Stine H. Tarp (f. 1978) bor i Ikast med sin mand og to børn. Stine er uddannet kandidat i retorik ved Aarhus Universitet. Hun har arbejdet med online marketing, tekstforfatning og har indgående kendskab til forlagsbranchen som freelancer og via akademisk praktik. Hun er desuden medlem af Brugernævnet ved Ikast-Brande bibliotek.

PGA CORONA BEGRÆNSET PLADS - KUN ADGANG MED BILLET