billede_af_to_kvinder_klaedt_ud_som_hoens.jpg

Teater

Hr. Teater: Chicks // for de 4-10 årige - husk billet

16.10.20
To burhøns oplever friheden for første gang. De to høns, storesøster Hilda og lillesøster Gump, lever side om side sammenklemt i et bur, indtil de en dag opdager verdenen uden for buret. Hilda er rap og kvik - Gump er lidt tung, men også modig.

Sammen oplever de to høns  et eventyr med op- og nedture i flyvekunstens udfordringer og forbløffelse og stolthed over deres, nu, fritgående æg. Har de to høns mon stadig brug for hinanden på den anden side af buret? En ordløs klovneforestilling, fortalt gennem kropssprog, gavmild mimik og finurlige gags. Den behandler universelle temaer som frihed og fangenskab, frygten for det ukendte, om at føle sig malplaceret og kampen for anerkendelse. Alle kan grine med på tværs af alder og sprog.

PGA CORONA BEGRÆNSET PLADS - KUN ADGANG MED BILLET