Gode bøger til læseklubben

12.09.18
Bibliotekar Niels Olesen har samlet en liste over bøger der er gode til en læseklub.

Som læser er man hele tiden på jagt efter den rigtig gode læseoplevelse. Det gælder måske i endnu høj grad når man er medlem af en læseklub.

Bogen skal gerne være velskrevet i et varieret og flydende sprog og med nuancerede personskildringer og en troværdig og vedkommende handling.

Derudover må den også meget gerne rumme nogle interessante problemstillinger, der kan danne udgangspunkt for en god snak i læseklubben.

Bibliotekar Niels Olesen har samlet en liste over bøger der lever op til disse kriterier. De er alle skrevet af rigtig gode forfattere, der kunne være værd at stifte bekendtskab med. Bøgerne er udgivet i årene 2011 til 2016 og skulle for de flestes vedkommende være til at skaffe i større antal til interesserede læseklubber.

Se listen her